Slovenija
13 ogledov

Led še čaka na mraz

Če bodo temperature primerne, bodo drsalcem in drsalkam na voljo tudi naravna dr Žurnal24 main
Drsanje. V Ljubljani in okolici večinoma brezplačno, začetek z decembrom.

Drsališči Tivoli in Zalog sta že v polnem zagonu,” pravi Roman Jakič, direktor športno-rekreacijskega centra Tivoli. Rekreacija je na obeh drsališčih brezplačna, pozimi pa na dan pride do tristo obiskovalcev. S sezono sicer začnejo že avgusta, vendar je takrat ljudi manj. “Avgusta nihče ne pomisli na drsanje, čeprav je drsališče že odprto,” je razložil Jakič in dodal, da takrat pride med 20 in 30 obiskovalcev na dan.

Drsanje v Dobrovi
Dobrova.
Drsališče bo predvidoma od 6. decembra odprto v športnem parku Gabrje. Rekreativno drsanje bo brezplačno za otroke do 15. leta, za druge bo stalo 3 evre. Odprto bo od 16. do 19. ure, med konci tedna pa od 13. ure.

Drsanje večinoma zastonj
S prihajajočim koncem tedna bo začelo obratovati tudi drsališče Lucky Luka pred Halo Tivoli, kjer bo drsanje s čajem stalo en evro. Odprto bo do polnoči, izposoja drsalnih čevljov pa bo stala dva evra.

Če bodo temperature ustrezne, bo prvega decembra začelo delovati drsališče na Aleji mladih v BTC, kjer bosta drsanje in izposoja drsalk brezplačna. Odprto bo vse dni v tednu med 10. in 22. uro, drsanje pa bo mogoče vsaj do konca februarja. Brezplačna bosta tudi drsanje in izposoja drsalnih čevljev pred Mercator centrom v Šiški, in sicer od decembra do konca januarja med delovnim časom centra. Drsališča pred Maximarketom letos ne bo.

Drsališča tudi v okolici
Predvidoma 6. decembra bo odprto tudi drsališče nasproti Mercator centra v Domžalah, kjer bo rekreacija brezplačna, izposoja drsalk pa bo stala dva evra. Odprto bo od 14. do 19. ure. V Kamniku bo drsanje mogoče konec meseca na Glavnem trgu, cena izposoje drsalnih čevljev pa bo dva evra.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.