Slovenija
45 ogledov

Lekarnarji: Po trdoto nikar na splet

erekcija penis Žurnal24 main
Lekarniški ceh opozarja ljudi, naj zdravil za motnje erekcije nikar ne kupujejo prek spleta, saj da gre večinoma za neučinkovite ponaredke, ki so morda celo škodljivi zdravju.

V Lekarniški zbornici Slovenije so zapisali, da je motnja erekcije pogosta pri sladkornih bolnikih, saj naj bi prizadela kar polovico moških z diabetesom. Pogosta pa ni le pri njih, ampak se pojavlja tudi pri bolnikih s srčno-žilnimi boleznimi, pri poškodbah, nevroloških boleznih in hormonskih motnjah. Vzroki so lahko tudi psihološki ali celo nekatera zdravila.

Na spletu jih ni sram, a učinki so lahko nevarni

A kot opažajo lekarnarji, številni moški zaradi teh težav iz različnih razlogov ne obiščejo zdravniške pomoči. Največkrat so v zadregi, se zaradi stanja svojega spolnega uda počutijo nelagodno ali pa jih celo preveva občutek krivde. Vendar pa lahko svojemu zdravju precej bolj škodujejo, če se namesto strokovne pomoči odločijo za nakup ponaredka prek spleta, pravijo v zbornici.

Kot dodajajo, je na voljo več zdravil za zdravljenje erekcije, ki pa so sicer vsa samoplačniška, a jih mora predpisati zdravnik. Zaradi stranskih učinkov tovrstnih zdravil in nevarnosti pri souporabi z drugimi je zato tudi nujen posvet oziroma pregled pri zdravniku, še poudarjajo.

Komentarjev 1
  • Maxximus 19:56 31.maj 2012.

    Ja ja...vaše arcnije so pa kaj?! Vas muči izgubljen zaslužek??? Poznam že dosti ljudi, ki si te preparate kupujejo prek spleta (večinoma v SLO) in še nihče ni imel kakih težav...kupijo si pa preverjene izdelke, izdelane večinoma na zeliščni bazi...nihče ...prikaži več si ne kupuje ponaredkov ala Viagra! Se pa očitno tu obrača dosti denarja, hehe.