Slovenija
56 ogledov

Lepotica že stoji sredi Ljubljane

novoletna smreka
1/4
Saša Despot
Na Prešernovem trgu so že postavili dvajsetmetrsko smreko. V vsej svoji lepoti bo zasvetila 25. novembra.

Na Prešernovem trgu v Ljubljani so postavili dvajset metrov visoko smreko, ki jo bodo okrasili z deset kilometri lučk. Te bodo prižgali 25. novembra ob 17.15. 

Tudi letos bo Ljubljana tako kot lani v vsem svojem sijaju zasijala že prvo adventno nedeljo. Celoten letošnji koncept okrasitve pripravlja Zmago Modic. "Po izkušnjah prejšnjih let pričakujemo, da bo prestolnica okrašena s cca. 52.000 metri svetlobnih verig in svetlobnih cevi, razobešenih na obstoječih drevesih, božično-novoletnih smrekah (postavljenih zgolj za adventni čas), jeklenicah, konturah stavb in skulpturah g. Modica. Ljubljano bo v adventnem času tako krasilo prek 200.000 lučk," so povedali v podjetju Javna razsvetljava

 

Komentarjev 2
  • Žurnalček 23:11 17.november 2016.

    Spoštovani B.P. iz Lj , pisec telih vrstic . Do sedaj je bilo vsako leto v tem prvem članku o postavitvi smreke jasno povedano ime DAROVALCA, če je šlo za preventivni posek ali pa kje je smreka posekana !

  • Žurnalček 20:09 17.november 2016.

    Zakaj delate povezavo z Nova TV ! Pa idiotov in kretenov imam dosti že na vašem portalu in ni potrebo , da to svoje stanje duplirate !