Slovenija
55 ogledov

Letalska družba znova išče sodelavce v Sloveniji

Qatar AIrways EPA
Čeprav se zdi, da so številne letalske družbe na Slovenijo pozabile, pa to ne velja pri iskanju novih uslužbencev.

Tudi Qatar Airways, ki iz Slovenije ne leti, vsako leto znova pri nas išče okrepitve. Ena izmed največjih družb na svetu bo imela vnovič zaposlitvene razgovore 29.oktobra v ljubljanskem hotelu Unionu, pred tem pa morate izpolniti še spletno prijavo.

Družba od kandidatov, ki se potegujejo za mesto kabinskega osebja,  zahteva, da so stari najmanj 21 let, z rokami dosežejo vsaj 212 centimetrov, imajo dokončano srednjo šolo in govorijo tekoče angleško. Seveda pa se morajo biti pripravljeni preseliti v Doho, kjer ima Qatar Airways svojo izhodiščno bazo.

Qatar Airways velja sicer za eno mlajših družb ustanovljenih leta 1997, a se je dveh desetletjih povzpela med najboljše. Specializirana potrošniška spletna stran Skytrax letalsko družbo, ki je v državni lasti, več let zapored uvršča na prva mesta.

Zaposlujejo več kot  24.000 ljudi in letijo na več kot 150 destinacij po svetu. V naši bližini njihova letala pristajajo v Benetkah in Zagrebu.

Že naslednje leto pa naj bi na seznam svojih destinacij dodali tudi Sarajevo, kamor bodo leteli dnevo, in Skopje.

Komentarjev 3
  • Božidar Dinič 15:07 11.oktober 2016.

    upokojenci bomo pa šuhpucerji ha ha para i budala nikad dosta

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 01:59 10.oktober 2016.

    in upokojenci

  • izRODEk 16:20 09.oktober 2016.

    Novodobni kralji in novodobno suženjstvo, novodobne selitve narodov.Neka kurčeva Savdska Arabija ima klince, ki so se rodili na kupu peska, iz katerega teče nafta. Odprli so firmo nafta doo in točijo nafto. Zdaj imajo toliko denarja, da so ...prikaži več se usmerili v turizem, z denarjem iz nafte so izgradili noro dobre hotele na že tako privlačnih destinacijah in zdaj potrebujejo sužnje, da jim delajo, oni pa se bodo zabavali.In, ker denar ne smrdi in ni pes, gre vsak s trebuhom za kruhom takoj z veseljem v recimo Dubaj, da le potegne kakšen cvenk.V resnici se pa dogaja to, da nacije, kot so tukaj v EU, polne znanja in ustvarjalnosti, izginjajo v hlastanju za denar, katerega potrebujejo za preživetje.EU bo posledično čez 40, 50 let polna auslanderjev na bližnjem vzhodu, tu pa bodo ostali revni in pribegli.