Slovenija
26251 ogledov

Lidl kupce prosi, naj nujno upoštevajo odpoklic

odpoklic izdelka komplet za hitro napeljavo kablov Lidl Slovenija
Podjetje Lidl Slovenija javnost obvešča o odpoklicu izdelka.

Podjetje Lidl Slovenija je zaradi skrbi za varnost potrošnikov preventivno odpoklical komplet za hitro napeljavo kablov znamke Powerfix. Omenjeni izdelek odstranjujejo iz prodaje, saj v neugodnih okoliščinah ni mogoče izključiti možnosti vžiga in posledično električnega udara.

Številka modela je HG02035A, verziji izdelka pa sta 01/2017 in 01/2018. Oznaka številke modela in verzije se sicer nahajata na hrbtni strani embalaže. Omenjeni izdelek je Lidl Slovenija imel v prodaji od 1. junija 2017, ostali izdelki znamke Powerfix pa niso zajeti v odpoklic.

Kot so sporočili iz podjetja, so namreč v okviru notranjega nadzora ugotovili, da izdelek ni primeren za nadaljnjo uporabo, saj v neugodnih okoliščinah ni mogoče izključiti možnosti vžiga in posledično električnega udara.

Podjetje kupce prosi, naj nujno upoštevajo odpoklic in omenjenega izdelka ne uporabljajo. Poleg tega lahko izdelek vrnejo v katerokoli izmed Lidlovih trgovin, kjer jim bodo kupnino povrnili tudi brez predložitve računa, so še sporočili iz podjetja.

Komentarjev 2
  • Avatar praufo
    praufo 18:23 19.julij 2018.

    slovenistan, pokupite vso kramo