Slovenija
22 ogledov

Lisice kot signal drugim

Lisice Bralka
Prijave prekrškov. Na njihovi osnovi ljubljanski redarji z več zaporednimi akcijami kaznujejo lastnike vozil.

“Na teh mestih so vozila olisičena zaradi parkiranja v nasprotju s cestnoprometno signalizacijo, sicer pa priklenjena vozila z lisicami tako drugim voznikom kot javnosti pošiljajo močan signal o nepravilnosti takšnega ravnanja,” so na mestnem redarstvu Mestne občine Ljubljana pojasnili, zakaj v zadnjem času na območju Pri brvi in Vogelni ulici kaznujejo toliko voznikov.

Dodali so, da na tem območju izvajajo nadzor in ukrepajo na podlagi prijav: “Nepravilno parkirana vozila na pločniku in na vozišču ovirajo dostavo v bližnjo trgovino in nemoten odvoz smeti.” Prav zaposleni v bližnjem Mercatorju so po mnenju našega bralca tisti, ki kličejo redarje.

“Redarjem rastejo apetiti”

Na redno lisičenje v Trnovem na Vogelni ulici nas je opozoril še en bralec: “Na vprašanje, koga ovirajo, sem dobil odgovor, da na cesti, kjer poteka dvosmerni promet, ni dovoljeno parkirati. Vendar je na začetku ulice znak, da je parkiranje dovoljeno za stanovalce in lokalni dovoz do trgovine Mercator. Mestnemu redarstvu očitno na zahtevo župana rastejo apetiti.”

Komentarjev 3
  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 12:49 09.april 2012.

    Jankovic ima Porscheja in sluzbenega BMWja - ne potvarjajte dejstev!

  • juventus1897 18:29 02.april 2012.

    Samo da ni Zoranovićev mercedes olisičen, pa je vse OK ! Če pa ga PO POMOTI olisičijo, jih pa še napizdi.

  • Robert Rus 08:58 02.april 2012.

    Če drži, da "na cesti, kjer poteka dvosmerni promet, ni dovoljeno parkirati" predlagam, da si redarji malo pogledajo tudi Mencingarjevo med Jadransko in Kopališko.....