Slovenija
357 ogledov

Ljubljana dobila nov bazen

 ŠUS Eurofitness
1/6
Jernej Konjajev
Obnovili Športno hišo Ilirija ob Vodnikovi cesti. S tri milijone evrov vredno investicijo je Ljubljana dobila nov bazen.

Minuli konec tedna so odprli prenovljeno, več kot 50 let staro Športno hišo Ilirija ob Vodnikovi cesti v Ljubljani. Gre za tri milijone evrov vredno investicijo Športne unije Slovenija, kjer je ob obstoječih športnih dvoranah in fitnes centru na voljo tudi center dobrega počutja z bazenom, savnami in masažnim bazenom, plesna šola Kazina, restavracija z zdravo prehrano ter masažni in lepotni salon.

Prvi del obnove so zaključili že pred tremi leti z odprtjem ŠUS Eurofitnessa, ki je rezultat sodelovanja Športne unije Slovenije in podjetja Ubaefitness iz Barcelone.

"Prinašamo novost na našem trgu, in sicer all inclusive sistem po dostopni ceni, s čimer želimo kvalitetno športno rekreacijo približati širšim množicam. Smo športni center za vso družino in vse generacije, od najmlajših do izkušenejših seniorjev," je ob odprtju povedal Gregor Pečovnik, direktor ŠUS Eurofitnessa.

Komentarjev 1