Slovenija
39 ogledov

Ljubljanski učenci za dan hrane na ekskurzijo v McDonald's

McDonalds EPA
Učenci 7. razreda ljubljanske osnovne šole Miška Kranjca so bili v četrtek obeležili dan hrane. Prvi dve šolski uri so jih učitelji zato peljali na ekskurzijo. V McDonald's.

"Tam smo si ogledali skladiščenje hrane, organizacijo dela in potek priprave hrane," so zapisali v sporočilu, ki so ga objavili na spletni strani.

Po ogledu so imeli na šoli predavanje o čebelarstvu in o tem, kako nastane med ter kakšen je pomen čebelarstva za okolje. 

Na koncu so učenci 6., 7., in 8. razreda imeli še delavnico z gospodom Binetom Volčičem.

Zakaj učitelji učencev ob dnevu hrane raje niso peljali na ogled katere od restavracij z bolj zdravo prehrano bomo vprašali pristojne.

Več sledi jutri ...

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 8
  • Boris Odreitz 19:12 16.november 2016.

    MC drek je najvešje sranjena svetu, to sploh ni hrana pač pa sprdačina !

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 10:24 13.november 2016.

    Kej tazga bi pričakoval od zasebne šole. A to je javna šola al kako?Koliko jim je McDonalds plačal za tole reklamo? Bodo dobil nove stranke..sj veš..otroc hitr vpijejo vse kar pride v okolje z njimi pa zgleda lepo. Men ...prikaži več je tole neokusno ker s tem se pridobiva nove stranke na dolgi rok. Vsi vemo da ko starejši gleda za nazaj ima stvari iz otroštva najraje..vonjave...okuse...vizualne podobe.To je nateg.Zakaj se tako posiljuje amerikanizacija? Tud strokovni izrazi izpod ust strokovnjakov imajo po navadi rajši tuji jezik..ker se potem "bolje sliši" "bolj strokovno". To je nateg. Totaln nateg.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 10:19 13.november 2016.

    Če starši svojim otrokom niso sposobni redno delat al pa priskrbet normalnega kosila nimajo kej imet otrok.