Slovenija
20705 ogledov

Ljudje, to ni avto Roberta Goloba

BMW X6 z registrsko oznajo GO GOLOB twitter
Že več dni po tviterju krožijo fotografije belega BMW-ja X6, ki ga ljudje pripisujejo predsedniku vlade, saj ima registrsko oznako GO GOLOB.

Med drugim so predsedniku vlade zaradi tega pripisovali, da je vsak konec tedna na morju na Krku.

Kolegi s portala mariborinfo.com so govorili z lastnikoma vozila, ki se z imenom ne želita izpostavljati. Pravita, da jima je vse skupaj že smešno.

"Ubogi je ta Golob, ko mislijo ljudje, da je ves čas samo na morju. Ker mi smo dejansko za vikende dol," je dejala lastnica avtomobila in dodala, da ljudje zdaj ves čas fotografirajo njun avto.

O menjavi registrske tablice ne razmišljata, se je pa lastnica pošalila, da s partnerjem razmišljata, da bi poleg registrske tablice namestila še logotip njunega podjetja, da bi delali reklamo za firmo in imeli kaj še oni kaj od tega.

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 17
  • munja 22:04 21.avgust 2022.

    Kakšni butasti komentarji, zaradi še bolj butastega članka. Nimate nobenga dela, da samo visite na netu in trosite vedno večje neumnosti??

  • Pierre 12:09 21.avgust 2022.

    Janša ima tudi Volvo terenc sam da ne ve od kod mu denar da ga je kupil...od Svetega Duha verjetno....

  • Janez Mušič 10:18 21.avgust 2022.

    Celo poletje je na morju, saj sem njegov sosed in ga vidim. Ta škatla od BMW je v primerjavi z HOLOBOVIM avtom prava malenkost. Oba sta požrešna na denar.