Slovenija
8571 ogledov

Logar: "Dobro sem spekel!"

Anže Logar
1/5
Anže Petkovšek Prihod predsedniške kandidata Anžeta Logarja v kavarno Slamič.
Logar že v štabu.

Kandidat za predsednika republike Anže Logar, ki kandidira s podpisi volivcev in podporo strank SDS, SLS in NSi, rezultate v družbi ekipe in prijateljev pričakuje v kavarni Slamič v Ljubljani. 

"Rezultat teh volitev bo pokazal, kako pomembno je, da državljane nagovarjamo s pozitivnimi temami. Tako sem deloval kot politik, pričakujem, da bo ta koncept zmagovit," je povedal Logar.

Dopoldne je na volišče na Parmovi ulici v Ljubljani prišel v družbi svoje partnerke in dobro razpoložen. "Danes pakiramo, hčerka jutri odpotuje za tri dni na tabor, se že zelo veseli, skuhal bom kosilo in dan preživel v krogu družine," je povedal na volišču. 

Nekaj gostov, med njimi Eva Irgl, poslanka SDS in Romana Jordan, prvopodpisana pod Logarjevo kandidaturo, je na štab prispelo že pred 18.00, Logar pa deset minut po šesti. Ob prihodu je bil redkobeseden.

"Zmagovalno sem razpoložen že štiri mesece," je dejal. Glede kosila pa: "Dobro sem spekel, ja."

Anže Logar bo tudi tokrat volilne rezultate pričakal v posebni, ločeni sobi v prvem nadstropju in ne med novinarji.

Logarjev štab | Avtor: Anže Petkovšek Volilni štab predsedniškega kandidata Anžeta Logaraja v kavarni Slamič. Anže Petkovšek

Smo pa tokrat dobili prostor v lokalu in ne pred, kot v prvem krogu. Ponudili so nam tudi okrepčilo, kot so povedali, je plačano vse iz sredstev za kampanjo. 

Logarjev štab | Avtor: Anže Petkovšek Volilni štab predsedniškega kandidata Anžeta Logaraja v kavarni Slamič. Anže Petkovšek

Okoli 20.30 naj bi se odpravil v press center na Gospodarskem razstavišču.

V Logarjevem štabu se je nabralo veliko število novinarjev, prostora zmanjkuje, napetost raste. 

Logarjev štab | Avtor: Anže Petkovšek Volilni štab predsedniškega kandidata Anžeta Logaraja v kavarni Slamič. Anže Petkovšek

'"Vzdušje je super," je glede razpoloženja v štabu povedala Eva Irgl. "Pogovarjamo se predvsem o tem, kako poteka kampanja." 

Izjavo je podala tudi prvopodpisana pod Logarjevo kandidaturo Romana Jordan: "Verjamemo, da bo zmagal, pokazal je obraz desnosredinske politike, ki je zmeren , povezovalen in spoštljiv, takšen kot Logar je. Je odlično pokazal, da je prihodnost naše države prav v spoštljivosti in povezovanju." 

Po osmi uri naj bi v štab prišel predsednik NSi Matej Tonin, ali bo tudi tokrat v štab prišel Janez Janša pa bo verjetno odvisno pd rezultata. 

Komentarjev 3
  • Avatar Antikrist1
    Antikrist1 21:25 13.november 2022.

    Logar bo na pozni večerji rilec kuhal, hehehe!

  • marko345 18:49 13.november 2022.

    Janše ne bo

  • Ender3 18:39 13.november 2022.

    Kaj to pomeni v naslovu?, da je že pečen ?