Slovenija
1375 ogledov

Logar priznal poraz

Anže Logar Anže Petkovšek Izjava predsedniškega kandidata Anžeta Logaraja v kavarni Slamič.
Anže Logar: Vsi moramo podpreti novega predsednika!

"Volitve so praznik demokracije. Vesel sem, da je današnja udeležba višja kot v prvem krogu, kar priča, da je kampanja za predsednika prebudila dodatno zanimanje za politično razpravo in na to, kako se volivci odločajo. Ponosen sem na vse, ki o bili med kampanjo z mano. Vsi glasovi še niso prešteti, zato upanje še tli," je s kislim nasmehom, a kljub temu optimistično povedal Logar. 

Razočaranja ni nobenega, pravi, a kljub temu želi počakati na konec štetja glasov: "V to kampanjo sem šel z idejo, da predstavim, kaj je dobro za Slovenijo. To bom počel še naprej."

"Vsak, ki vstopi v kampanjo ima visoka pričakovanja. Volivci imajo vedno prav in njihovo voljo je treba spoštovati. Moja želja je, da vsi podpremo novega predsednika, ker je to v interesu naše demokracije," je še povedal Logar.

Mimo kamer je na štab prišel tudi predsednik SDS Janez Janša. Izjave seveda ni dal. 

Poslanka SDS Eva Irgl medtem pravi, da je vzdušje v štabu dobro, zelo zadovoljni so s kampanjo Logarja. A vseeno je v njenem glasu čutiti precejšnje razočaranje."Ves čas sem bila prepričana, da bo Anže zmagal," pravi. V stranki SDS bodo preučili potek kampanje in analizirali, kako bi lahko pozitivne vidike Logarjevega pristopa vključili v delovanje stranke SDS. "Anže je pokazal, kako pomembno je ne napadati ljudi, ampak jih poslušati."

 

Komentarjev 8
  • Avatar Leon
    Leon 20:59 13.november 2022.

    Logar bi imel možnosti kot neodvisni kandidat . Čas je ,da se reši okov Janšizma .

  • Ender3 20:56 13.november 2022.

    Anže bo, že prenesel poraz njegov šef in vodja sekte pa, bolj težko. Zanimivo bo videti kaj bo tvitnil, če slučajno, še ni. Črn dan za up.imena na Trstenjakovi.

  • Avatar Antikrist1
    Antikrist1 20:50 13.november 2022.

    Logar, svinja nacističa, pogorel si! Hahahahaha!