Slovenija
10443 ogledov

Logatec: Med poukom v šolo vdrli specialci in aretirali učiteljico

Novice: Policija preiskava policijski trak Andrej Leban Fotografija je simbolična.
Vdrli v šolo in aretirali učiteljico.

V Osnovno šolo 8 talcev v Logatcu so med poukom vdrli zamaskirani policisti in aretirali učiteljico, poroča TV Slovenija. Policisti so povedali, da je aretacija potekala "preudarno in obzirno" in ne pred učenci. Ravnateljica pa je ob tem dodala, da na izvedbo aretacije ni imela vpliva.

Kot kaže, so učiteljico aretirali v sklopu obsežne kriminalistične akcije proti prepovedanim snovem, ki jo je policija izvajala prejšnji teden. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 18
  • kapibara 15:48 06.februar 2024.

    In ti se s totimi.. https://www.facebook.com/watch?v=299371402756874.. v Lohaci za=bavljej

  • Avatar MS
    MS 14:52 06.februar 2024.

    "Med poukom v šolo vdrli specialci in aretirali učiteljico!" "Policisti so povedali, da je aretacija potekala "preudarno in obzirno" in ne pred učenci" RE: =>Gre za zelo neroden zapis iz katerega se bi dalo sklepati da med tekočim poukom ni ...prikaži veči bilo učencev v razredu! Komu je torej predavala? Glede same akcije pa tole: Če se ji dokaže krivda jo ji je treba doživljensko onemogočiti prosvetno delo in odmeriti maximano možno kazen!

  • matjaz0 09:19 06.februar 2024.

    Bravo novinarji zmagali ste. Naslov ,da se zamisliš, ko pa prebereš ostalo vsebino , pa vse normalno. Sramota od sramote za novinarje.