Slovenija
54 ogledov

“Lov na čarovnice”

Bojan Dremelj Žurnal24 main
Telekom. Bivši šef Dremelj raztrgal revizijsko poročilo.

“Ne nastopamo z argumentom moči, ker ga žal nimamo, lahko pa nastopamo z močjo argumentov, ker jih imamo. Imamo ogromno dokumentacije, ki dokazuje, da smo delali prav in da nobeden od očitkov ne stoji,” se je na posebno revizijo dela nekdanje Telekomove uprave odzval takratni prvi mož Bojan Dremelj. Njegovi upravi očitajo oškodovanje družbe za 21 milijonov evrov. Poudaril je, da so ugotovitve revizorjev pristranske, zato je na marčno skupščino Telekoma vložil nasprotni predlog, kjer bo svoje argumente tudi predstavil.

Na očitke se je odzval zdajšnji predsednik uprave Ivica Kranjčevič, ki je poudaril, da je “pri pripravi revizije uprava naredila vse, kar je treba, da so revizorji dobili vse dokumente, ki so jih zahtevali, ter da je ta postopek potekal neodvisno in transparentno”.

Komentarjev 1
  • Vseslovensko Združenje Malih D 08:49 24.februar 2012.

    VIDEO REPORTAŽA z novinarske konference bivše uprave Telekoma Slovenije - o nasprotnem predlogu, ozadjih, odgovorih in komentarjih, povezanih s posebno revizijo in skorajšnjo skupščino družbe, 23.02.2012www.youtube.com/watch?v=a7G5QcmaZvw&feature;=youtu.be