Slovenija
44 ogledov

Luksuzna križarka v Kopru

Luksuzna križarka v Kopru
1/7
Barbara Milavec
Costa Favolosa, ki so jo poimenovali kar sodobni grad na morju, povsem nova križarka ladjarja Costa Crocere, se je drugi dan svoje promocijske vožnje od Benetk do Dubrovnika ustavila v Kopru.

Gostje si ogledujejo mesto ali pa so se odpravili na izlet do Lipice in Postojnske jame, odvisno od programa, ki so ga izbrali.

Jutri v Grčijo
Na ladji je 3.450 potnikov, med njimi pa prevladujejo agenti in povabljenci. Ladjo, ki so jo zgradili v tržiški ladjedelnici Fincantieri, so pred dnevi slovesno krstili v Trstu. Jutri pa se bodo prvi potniki popeljali na 10-dnevno križarjenje po vzhodnem Sredozemlju; iz Benetk se bodo odpravili proti Grčiji, Turčiji in nazaj grede Hrvaški. Tako potovanje stane v juliju od 825 evrov naprej.

Oprema in zabava
Na ladji je več kot 1.500 kabin, pet restavracij, 13 barov, štirje bazeni, center dobrega počutja na šest tisoč kvadratnih metrih, večnamenska športna dvorana, 4-D kino, gledališče, igralnica in diskoteka. Gostje se lahko zabavajo tudi s simulatorjem za Grand Pix in golf ter igrajo PlayStation.

Komentarjev 1
  • jurij 22:10 06.julij 2011.

    popovič je spet nastavil surlo.