Slovenija
29 ogledov

Luž sploh niso opazili

Župan Franc Kangler je pri celjskih študentih pokusil borovničke. (Foto: Daša Pu Žurnal24 main
Škisova tržnica. Predstavitev klubov, zabava in nabiranje volilnih glasov.

Kljub deževnemu vremenu je prvo Škisovo tržnico v Mariboru včeraj obiskalo okoli štiri tisoč študentov. “Po velikosti se ne more primerjati z ljubljansko, je pa super,” je menila študentka Sabina, njen spremljevalec pa se je čudil, kaj na študentskem dogodku počnejo osemletna dekleta, ki plešejo twirling. “Upam, da neha deževati, ker so ti beli dežniki katastrofa,” pa je bilo slišati študentko Tanjo. Le s težavo se je namreč umikala dežnim lužam, ki so nastajale pod dežniki na mariborski tržnici.

Župan s posluhom
“Rdeča nit Škisove tržnice je: delamo, torej smo. Gre za mešanico kulinarike, zabave in predstavitve klubov,” je povedala Tjaša Spes iz Zveze Škis. “Gospod župan je že velikokrat pokazal, da ima posluh za mlada dekleta in mlade študente,” pa je pozdravni govor Franca Kanglerja napovedal povezovalec dogodka. Na njem je bilo opaziti tudi precej političnih funkcionarjev, denimo Antona Štihca in Darka Krajnca. Ti sicer niso ostali na večerni zabavi, kjer so mlade zabavali glasbeniki, kot so Siti Hlapci, Edo Maajka in Vlado Kreslin.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.