Slovenija
100 ogledov

Madam 500 evrov na dan

Ljubezen naprodaj Zdravko Primožič/Primorske novice
Zvodniki. Zaradi “sprostitve in zabave” jim grozi več kot leto zapora.

Koper. “Jaz nisem nič kriva, dekletom sem samo oddajala sobe, v prostitucijo jih nisem silila, od nobene nisem zahtevala, naj seksa. Zakaj policisti niso prišli, ko je lokal deloval, ampak so se pojavili šele po tem, ko je bil že 25 dni zaprt? To je policijska in dilerska zarota, vse skupaj je nastalo zaradi policijske jebade,” je na petkovi obravnavi med drugim zatrjevala 46-letna Gordana Kurtović, ki jo je z 48-letnim soprogom Nihadom in 30-letnim Renatom Perušem, nekdanjim policistom, doletela policijska ovadba zaradi zlorabe prostitucije in trgovine z ljudmi.

Odvetnici se je mudilo

Če se zagovornici Moniki Mavsar ne bi mudilo, bi lahko slišali tudi sklepno besedo tožilca Jožeta Levašiča. Proces pa se bo tako predvidoma končal 21. oktobra; glede na obtožnico oziroma očitana kazniva dejanja je pričakovati, da bo tožilec za obtožence zahteval po več kot leto zapora.

Zakonca Kurtović sta v lokalu Rex v koprskem zaledju uradno imela društvo za sprostitev in zabavo, o tem, da je tam javna hiša, pa se je govorilo že dolgo. V hiši sta imela redno ali občasno nastanjenih najmanj deset deklet, izbirala sta jim stranke, določala ceno in si vzela najmanj polovico od posamezne spolne storitve, za katere so prostitutke zaračunale do 120 evrov. Pri naboru deklet naj bi jima pomagal policist. Dekleta so morala biti na voljo vsak dan, če so si vzela prosto, pa so morala plačati od sto do 150 evrov. Na dan naj bi Kurtovićeva z zvodništvom zaslužila blizu 500 evrov.

Komentarjev 2
  • Žurnalček 17:37 02.avgust 2016.

    A ni interesantno , da so samo Jugovići tisti , ki zmeraj niso nić krivi ! Odvzem državljanstva in izgon iz SLO !

  • 1111 15:48 03.oktober 2011.

    ma ne bi jo niti siz kanelo taknu... :)))