Slovenija
39 ogledov

Magma X se je dobro prijela

Vsem zainteresiranim v Magmi X ponujajo tudi tečaj biljarda, ki ga vodi italijan Žurnal24 main
Športno-zabaviščni center. Tudi brez večje promocije dobro obiskan.
Ponudba se širi

Za mamice. Februarja so začeli v športnem delu Magme X tudi vadbo za nosečnice, prihodnji teden, v torek, pa začnejo vadbo mama z otrokom, po čemer je veliko povpraševanje. Kmalu naj bi odprli tudi savno.

“Največ obiskovalcev imamo ob petkih in sobotah zvečer in ob nedeljah po kosilu,” je povedal Uroš Gregorič, vodja recepcije za bovling in biljard v športno-zabaviščnem centru Magma X, ki je v mestu zaživel v začetku decembra. Dodal je, da ni nič nenavadnega, če je treba ob koncih tedna zvečer čakati na prosto mizo za biljard, pri bovlingu pa so kljub 14 stezam prav zaradi tega uvedli predhodne rezervacije.

Dobro sta obiskana tudi restavracija Etna s ponudbo značilne italijanske hrane, kjer vsak prvi in zadnji četrtek v mesecu pripravijo enogastronomski večer, in lepotilni center Magma Beauty.

Skupinske vadbe
“Največ zanimanja je za spinning, tako da smo morali uvesti že nove termine vadbe,” pa je v zvezi s ponudbo prvega nadstropja centra povedala Nina Humar, vodja recepcije za fitnes in skupinsko vadbo. Pojasnila je, da so dobro zasedeni tudi fitnes in vse skupinske vadbe od TNZ in stepaerobike, aeropilatesa, vadbe za upokojenke, tai chija pa do tai boja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.