Slovenija
133 ogledov

"Malomarni" Radunić 18 mesecev živel zastonj

Dejan Radunić Zares.si
Vidni član stranke Zares Dejan Radunić je državi pozabil plačati kar 18 najemnin za državno stanovanje. V Zaresu se od njegovega dejanja ograjujejo.

V stranki Gregorja Golobiča so se odzvali na poročanje medijev, da je njihov član Dejan Radunić, sicer predsednik Sveta Zares aktivni, v državnem stanovanju, za katerega ni plačeval najmenine, živel kot član Zaresa.

Kot pojasnjujejo v stranki, je Radunić v omenjenem stanovanju bival kot eden od zaposlenih v državnem zboru in ne kot član stranke. Hkrati so v odzivu za javnost zapisali, da obsojajo takšno početje, kot je neplačevanje najemnine oz. neizpolnjevanje pogodbenih obveznosti.

Kot so zapisale Finance, ki so o neplačevanju prve pisale, je bil Radunić na mesto tajnika vodje kabineta predsednika državnega zbora premeščen decembra lani z mesta referenta v poslanski skupini stranke Zares.

Kot je prišlo v javnost, je sicer plačal najemnino za prve štiri mesece najema državnega stanovanja, za ostalih 18 mesecev pa ne. Radunićev odgovor je bil, da "gre za njegovo malomarnost" in da bo dolg poravnal.

Prav tako pa naj ne bi plačeval najemnine v novem stanovanju v središču Ljubljane. Radunič na te očitke odgovarja, da je "te zadeve večinoma poravnal, ostaja le 350 evrov".

Komentarjev 6
  • letalo13 02:14 19.september 2011.

    ZARES pošten in verodostojen

  • graff 19:11 18.september 2011.

    Bil je ljubljenček hruščanke in kranjskega podžupana, oba znana po praznem besedičenju in nategovanju članstva.Zares, se potapljajo, kajti v eforiji po dobo plačanih plačanih mestih so se prej vkrcali na palubo, kot je bil zgrajen trup. Tonejo a ne, ...prikaži več saj to je zakon fizike menda, ki s k...... politiko ZARESA nima nič skupnega.

  • svizec 07:35 18.september 2011.

    Ko prideš do sklede pa delaš v njej ko svinja mar ne? Kako pa nastajajo novodobni lopovi? Le v strankah LDS in hčerinskih strankah in vejah teh strank moraš bit, pa hitro na položaje zlezeš, pol pa kradi kolk se ...prikaži več da. Da na mladih svet stoji - to lahko preberete le v pravljici. Ta mladi so tolk pametni da se še zavedajo ne da bodo svet pahnili v revščino, izkoriščajo državo na razno razne načine in vsi so povezani z goljufijo (Vpis Vsako Leto V nov Študij za status in štipendijo), le da jo naša država ne zna ali noče zaustaviti.