Slovenija
186 ogledov

Manj časa za čiščenje in več za sprostitev

Geberit kopalnica Geberit
Kopalnica postaja vedno pomembnejši prostor v stanovanju. Ne samo za vzdrževanje osebne higiene, tudi kot oaza sprostitve in miru. Zato si mnogo ljudi ob prenovi želi lepo, moderno in funkcionalno kopalnico.

V zadnjih desetletjih smo bili priča razmahu pršnih kadi, ki so zaradi udobja ali pa prostorskega prihranka v marsikateri kopalnici nadomestili kopalno kad. V zadnjem času pa se dogaja revolucija tudi pri prhah. Neudobne in za čiščenje zahtevne pršne kadi in kabine nadomeščajo elegantni in za vzdrževanje precej manj zahtevni pršni prostori.

Veliko povpraševanje po odprtih breznivojskih pršnih prostorih je razlog za veliko ponudbo atraktivnih modelov. Mnogi med njimi še vedno zahtevajo veliko časa tako za vgradnjo kot tudi za vzdrževanje. Z inovativnimi rešitvami, kot so pršne kanalete serije CleanLine in stenski odtok, Geberit združuje maksimalno svobodo pri postavitvi, enostavno čiščenje ter zanesljivost pri vgradnji in delovanju.

Odvodnjavanje brez kopičenja umazanije

Z inovativnim načinom odvodnjavanja pršne kanalete Geberit CleanLine zagotavljajo stalno, hitro in celovito higieno, saj umazanija nima na voljo površin, na katerih bi se kopičila. Brušeno nerjavno jeklo poskrbi za ujemanje z vsakim stilom in dolgotrajno eleganco.

Enostavno prilagajanje dolžine za neomejeno oblikovalsko svobodo

Ker so pršne kanalete Geberit CleanLine enostavne za vgradnjo, njihovo dolžino pa je mogoče prilagoditi na želeno dolžino, je možnost za oblikovanje prostora praktično neomejena.

Več informacij najdete na spletni strani www.geberit.si/cleanline

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.