Slovenija
6976 ogledov

Maribor: Kdor mora k zdravniku, se bo načakal

Zdravnik
Zdravstveni dom dr. Adolfa Drolca Maribor sporoča, da je zaradi povečanega števila bolniških odsotnosti zdravnikov podaljšan odzivni čas posameznih ambulant družinske medicine. Trenutno je odsotnih 14 od 51 zdravnikov družinske medicine.

V naslednjih dneh pričakujejo, da bo odsotnost zdravnikov še naraščala in bo odzivni čas posameznih ambulant družinske medicine posledično še daljši. "Paciente vljudno prosimo za strpnost in se zahvaljujemo za razumevanje," so danes sporočili iz zdravstvenega doma.

Mariborski zdravstveni dom se sicer pridružuje nacionalni akciji Dnevi cepljenja, ki se je začela danes in bo trajala do sobote zvečer. Njihov cepilni center na Jezdarski ulici bo vse tri dni odprt od 8. do 20. ure.

Komentarjev 6
  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 17:49 13.januar 2022.

    Pošiljati zdrave ljudi domov in potem jamrati, ker jih ni v službi.....To je še za Butalce prebutasto !!

  • kontrahan 16:55 13.januar 2022.

    Kako bolani, če pa jih je 90% cepljenih, a pol cepiva delujejo, ali pa imajo potrdila, da so falsh cepljeni.

  • rd2dmk2 16:27 13.januar 2022.

    kaj pa je tem ubogim belohalnikom ? mogoče lenoritis ? pa ne da so okuženi in bolani zarad covida ? kje pa je super janezova super urška da pozdravi vse obolele in porihta vse prispele paciente ? verjetno so tile ...prikaži večile belohalniki s Kuštrinom na čelu toooooooolk utrujeni od dooooooolgeeeeeee epidemije, ki se ji reče----- denarčke štejem.