Slovenija
2840 ogledov

Mariborčan v boj za naslov evropskega prvaka v seksu

Žiga Sedevčič Osebni arhiv Žiga Sedevčič in Mister Riddle
Slovenske barve na prvem evropskem prvenstvu v seksu na Švedskem bo zastopal Mariborčan Mister Riddle, med sodniki pa bosta Žiga Sedevčič, predsednik društva Dobra družba, in tantrični maser Romeo Rene.

Mister Riddle | Avtor: Žiga Sedevčič Mister Riddle trenutno dela sklece v Budimpešti. Žiga Sedevčič
Če v najbolj znani brskalnik vpišete besedo seks, izvrže 1,5 milijarde zadetkov, v angleščini pa celo 9,65 milijarde. Seks je torej pomemben del naših življenj, in zakaj ne bi v njem tekmovali, v duhu znane maksime, zdrav duh v zdravem telesu?! Švedska, znana po svoji liberalnosti, ga je kot prva država na svetu priznala za šport in čez pet dni, 8. junija, se bo tam začelo premierno evropsko prvenstvo v tej panogi. Z dvema Slovencema.

Ljudje premalo seksamo

Po mnenju predsednika Švedske seksualne zveze Dragana Bratycha, sicer Bosanca, ki že 30 let živi v Skandinaviji, lahko ljudje skozi spolnost dosežejo telesno in duševno blaginjo, za kar pa je potrebna praksa. Trening. "Zato je bila naslednja logična poteza, da začnejo v seksu tudi tekmovati." Žiga Sedevčič s Šmartnega pri Litiji, nekdanji menedžer pornese La Toye in predsednik društva Dobra družba, ki si prizadeva za ureditev socialnega statusa spolnih delavcev v Sloveniji in tudi drugih republikah bivše Jugoslavije, opozori na še en vidik: "Svet drvi v napačno smer, vse več držav bo imelo demografske probleme. Ljudje so nehali seksati, spolnosti ne negujejo več."  Zato bo ta vikend na wikipediji razglasil 8. junij za mednarodni dan seksa.

Za prvič, da prebijejo led, so organizatorji na evropsko prvenstvo v bližini Göteborga povabili profesionalce, torej igralke in igralce iz pornografske industrije. "V prihodnje bodo k sodelovanju pozvali tudi amaterje, ki se bodo morali prebiti skozi kvalifikacije, v dolgoročnejših načrtih pa so regionalna tekmovanja in svetovno prvenstvo," nadaljuje Sedevčič, ki bo na Švedskem sedel v petčlanski sodniški žiriji.

Trenutno je prijavljenih šest moških, iz Grčije, Romunije, Ukrajine, Francije, Italije in Slovenije, ter sedem žensk, iz Ukrajine, Portugalske, Velike Britanije, Finske, Brazilije, Rusije – embargo zaradi vojne v tem primeru očitno ne velja – Brazilije, Selva Lapierda bo sicer zastopala Španijo, in Hrvaške, od koder prihaja predvsem v čeških produkcijah nastopajoča 27-letna Čakovčanka Marija Zadravec z umetniškim imenom Sweet Mery.

Mariborčan med glavnimi favoriti

Najvišje je ta hip rangiran slovenski reprezentant Mister Riddle, ki sicer v industriji za odrasle deluje šele eno leto: "Posnel sem nekaj filmov in jih objavil na spletu. Nato se je kar odprlo, nastopal sem že z nekaj znanimi igralkami, med njimi Nikky Thorne, Nomi Malone in Nesty."

37-letni Mariborčan je znan po maski, ki si je ni še nikdar snel z obraza, "svoj lik sem si izmislil zaradi fetiša", a bo to storil na otvoritvenem šovu evropskega prvenstva. "Tudi v nadaljevanju bom tekmoval razkrit," nam je povedal včeraj, ko smo ga poklicali v Budimpešto, kjer sta z Žigo Sedevčičem na pripravah. "Pomembna je tako psihična kot fizična pripravljenost. Vsako jutro delam počepe, sklece in trebušnjake." Sedevčič mu je v tistem iz rok iztrgal telefon: "In ravnokar sem ga nateral na tek."

Za naslov najboljšega ljubimca oziroma ljubimke stare celine se bodo tokrat pomerili samo mešani pari, čeprav pravila ne izključujejo homoseksualnih. "To je najbolj enakopraven šport, moški in ženske so povsem izenačeni," pravi Sedevčič.

Kar 16 disciplin

Disciplin bo kar 16, podrobneje so opisane na spletni strani Švedske seksualne zveze: zapeljevanje, masaža različnih delov telesa, masaža erotičnih con, predigra, oralni seks, penetracija, vzdržljivost, videz, izvedba poze, ustvarjalnost, število orgazmov v določenem času, umetniška izvedba in menjava poz, dvig krvnega tlaka in srčnega utripa, najlepša in najbolj zapletena Kamasutra, najbolj umetniško občevanje, ocenjevali bodo še par, ki je bil najbolj angažiran in priljubljen pri žiriji in občinstvu.

V vsakem dvoboju, ki bo trajal od 30 do 45 minut, se lahko tekmovalec preizkusi v več disciplinah. Po predvidoma mesecu dni prireditve bo zmagal najboljši par. Toda odločilne besede pri tem ne bodo imeli sodniki, temveč gledalci na platfotmi livesexhouse.com. Njihovi glasovi bodo h končni oceni prispevali 70 odstotkov.

Mister Riddle zato poziva rojake, naj ga podprejo: "Potrudil se bom pri svojih najboljših močeh. Slovenci smo odlični v številnih športnih panogah, zakaj ne bi bili tudi v tej med rjuhami?!"

Komentarjev 10
  • Kmodri 15:23 03.junij 2023.

    Lol, katolibani v zgražanje in na drevo...

  • Ender3 13:21 03.junij 2023.

    Se morda že ve, katera domača TV hiša bo tekmovanje prenašala. Če bo na javni komentiral A.Stare se lahko zgodi, da se bo med smr/dr/kanjem zadušil.

  • Boschtjan Zupanchich 09:37 03.junij 2023.

    Tile Pokvarjeni Zlobni Bedaki Očitno še Ne vedo, da z vsakim izgubljanjem spolnih izločkov Oba spola izgubljata duši Najsorodnejše Energije, ki jih nujno potrebujeta za premagovanje vsakodnevnih težav. In, ko izgubita dovolj te Življenjske Energije, se začne prepir, razhajanja, razdor, ...prikaži več neskladja, boj, in končno : Ločitev !!! ! !!! Ampak, ponavadi to spoznajo šele ko umrejo, torej Prepozno.