Slovenija
33 ogledov

Masaže kot vroče žemljice

masaža Shutterstock
Kupovanje popustov. Plačilo s kreditno kartico omogoči, da bon velja takoj. Pri plačilu prek položnice kupon prejmete v dveh delovnih dneh.

"Prodajni hit letošnjih praznikov so masaže, ki jih bo največ ljudi dobilo za darilo. Vsakič, ko jih imamo v ponudbi, jih prodamo po 300 – tako v Ljubljani kot v Mariboru in na Primorskem. Sicer pa v zadnjih nekaj dneh največ prodamo tudi kuponov za nakup vin, obisk simulatorjev in nakup igrač," pravi Denis Potočnik, direktor portala Kuponko.si.

Najelegantnejša kartica


Pri Kuponko.si kupci večino nakupov poravnajo s kreditnimi karticami. "Kar 60 odstotkov transakcij se izvede prek kreditnih kartic; Slovenci postajamo zaupljivejši do tega načina plačevanja. So pa naši kupci tudi zvesti – če se enkrat odločijo za tak način plačila, bodo tako plačevali tudi vnaprej," dodaja Potočnik. Pri 1nadan.si, ki ima trenutno eno od največjih baz uporabnikov v Sloveniji, pa kupci najpogosteje plačujejo prek plačilnih nalogov oziroma položnic, saj so nanje najbolj navajeni; vendar pri tem plačilu plačajo provizijo. "Lahko pa nakup poravnajo tudi s kreditnimi karticami in pri tem ne plačajo nobene provizije. Prav tako je prednost, da kupon prejmejo takoj, saj je pri nas transakcija takoj vidna. Če plačajo prek položnice ali plačilnega naloga, pa kupon prejmejo v roku dveh delovnih dni," pojasnjuje direktorica Daniela Bervar, solastnica družbe Media Lab in direktorica portala 1nadan.si.

Menjava kupona za bon

Pri 1nadan.si kupci za novoletna darila trenutno najbolj kupujejo kupone za otroške igrače, elektroniko, tehniko in darilne kupone za sprostitvene tretmaje. "Trenutni hit so prav darilni kuponi. Naši ponudniki namreč v svojih salonih omogočajo menjavo kupona za darilni bon. Tako recimo kupite kupon za 19,90 evra, ki pa je vreden 50 evrov. Kupon odnesete v lepotni salon, kjer ga lahko menjate za darilni bon v vrednosti 50 evrov in vašemu obdarjencu podarite darilni bon. To je lepa gesta naših ponudnikov, ki je pri kupcih zelo dobro sprejeta," razlaga Bervarjeva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.