Slovenija
0 ogledov

Mastna nagrada veljala le nekaj ur

Torbica, izgubljena na stranišču v izolski marini, je bila nekaj ur vredna 20 ti Žurnal24 main
Pozabljivi poslovnež je za v ponedeljek izgubljeno torbico, ki jo je pozabil na stranišču izolske marine, ponudil 20 tisoč evrov, vendar je danes ponujeno nagrado umaknil.

Krški poslovnež je v toaletnih prostorih izolske marine pozabil torbico s 6700 evri, vendar je pomotoma mislil, da so v njej tudi še vrednejši dokumenti, zato je najditelju včeraj v radijskem oglasu ponudil 20 tisoč evrov nagrade. Danes je ponudbo umaknil, saj je dokumente našel v sefu.

Najditelj ostal nepošten
Na Radiu Capris so včeraj objavili oglas, ki najditelju moške torbice v toaletnih prostorih izolske marine ponuja 20 tisoč evrov nagrade. Poročali smo že, da je 52-letni moški v pozabljeni torbici imel 6700 evrov, bančne kartice, osebne dokumente, dokumente vozila in plovila ter ključe.

Poklicali smo ga na telefonsko številko, objavljeno po radiu, in nam je vse to potrdil, dodal pa je, da nagrada ni več aktualna. "Dokumente, ki so bili veliko vrednejši od vsega ostalega, sem pozneje našel v svojem sefu," je pojasnil. Najditelj pa se je, kot kaže, zadovoljil s 6700 evri, saj ga kljub omamni nagradi nihče ni poklical.

Slab začetek tedna
Poslovnež, doma iz okolice Krškega, se ni želel izpostaviti z imenom in priimkom, prav tako ni razkril, s čim se ukvarja, potožil pa je, da se je ta teden zanj zelo slabo začel.

"Gre za našega rednega gosta, in ko smo izvedeli, kaj se mu je zgodilo, smo mu vsi, skupaj s kriminalisti, priskočili na pomoč," je povedal Matjaž France iz Marine Izola. "Veseli pa me, da je te pomembne dokumente našel," je dodal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.