Slovenija
28 ogledov

Mati za zlorabo prejemala denar

Po neuradnih informacijah naj bi Karlina mati imela še devet otrok. Vsaj štirje naj bi bili zlorabljeni na podoben način. Mati je za vse skupaj vedela, a je zaradi plačila molčala.

Iz dneva v dan v javnost prihajajo grozljive podrobnosti zlorabe 19-letne Karle.

Policija še vedno preiskuje vlogo njene matere. Po neuradnih informacijah naj bi vedela za zlorabe hčerke, a je molčala, saj naj bi za molk prejemala denar. Kot kaže, naj bi imela še devet otrok. Vsaj še štirje naj bi bili zlorabljeni na podoben način kot Karla.

Policija preiskuje

Po pisanju Blica je za mučenje Karle vedelo še nekaj ljudi. Zato oblasti preverjajo tudi delo lokalne policije, ki naj bi po navedbah predolgo odlašala z obiskom družine, čeprav naj bi vedeli, kaj se dogaja. V preiskavo so se vključili tudi državna varnostna in preiskovalna služba (SIPA), Interpol ter nemška in avstrijska policija, saj naj bi del družine Marinković živel v Avstriji.

Sestradana, spolno in fizično zlorabljena Karla počasi okreva. Zaradi dolgotrajnega mučenja ima trajno poškodovane roke, saj ni nikoli obiskala zdravnika.

Brazgotine zaradi zlomov

Devetnajstletna Karla, ki je odraščala v grozovitem mučenju, ni nikoli hodila v šolo. Mati njenega domovanja v Bosni in Hercegovini nikoli ni prijavila. Njene roke so polne brazgotin. Spala je zunaj, sama pa je morala poskrbeti tudi za hrano, ki jo je pogosto našla v gozdu, piše Jutarnji list.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.