Slovenija
4273 ogledov

McDonald's odprl novo restavracijo, le 160 metrov od tiste na Čopovi

McDonald's McDonald's
Priljubljena veriga hitre prehrane je ta teden v središču Ljubljane, natančneje v nekdanjih prostorih Sobe 102 Jana Plestenjaka, odprla novo restavracijo. Le nekaj metrov od tiste na Čopovi, ki pa se ne zapira.

McDonald's je v sredo v Ljubljani odprl že deveto restavracijo, drugo v strogem središču prestolnice. Na Čopovi namreč že od leta 1993 stoji njihova prva poslovalnica v Sloveniji, ki pa je z odprtjem nove na Cankarjevi cesti ne mislijo zapreti. 

Nova restavracija se nahaja na Cankarjevi cesti, tik ob Zari, v nekdanjih prostorih restavracije Soba 102, priljubljenega slovenskega glasbenika Jana Plestenjaka

McDonalds | Avtor: Anže Petkovšek McDonald's Cankarjeva v Ljubljani Anže Petkovšek

Pri podjetju Alpe Panon, ki upravlja z McDonald'som pri nas, nam točnega odgovora na to, zakaj so se odločili za odprtje nove restavracije, ki je od "stare" oddaljena le 160 metrov, niso podali. So nam pa povedali, da so "z obiskom McDonald's restavracije na Čopovi zadovoljni in ostaja odprta do nadaljnjega."

Ima pa nova restavracija eno veliko posebnost, ki je nismo vajeni in povsem spremeni koncept "Meka". Kakšna je ta posebnost, preverite na Style.Over.Net.

McDonald's ima zdaj po Sloveniji že 24 restavracij.

Komentarjev 3
  • Avatar Evie_Savage
    Evie_Savage 09:47 23.julij 2022.

    Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ... Tako sem začel ...................... >>>>>>>>>>>>>>>>>> www.ordcash.com

  • Petra_56 09:39 23.julij 2022.

    Veliko lepša novica bi bila, da McDonald's zapira restavracije v Sloveniji. Ni mi jasno, kdo kupuje to hrano, ki nima nobene hranilne vrednosti, razen maščob in soli in je izredno škodljiva za človeka.