Slovenija
73 ogledov

Med naj kopališči Simonov zaliv

plavanje, bazen Žurnal24 main
Prejemniki letošnjih nagrad naj kopališč so Simonov zaliv, Laguna - mestna plaža Ljubljana, Vodno mesto Atlantis, Terme Snovik, Termalni center wellness park Laško in Terme Čatež.

Nagrade so danes podelili v Ljubljani. V šestih kategorijah akcije Naj kopališče, ki je letos potekala že 21. leto zapored, je bilo sicer nagrajenih 18 slovenskih kopališč.

Poleg Simonovega zaliva je med nagrajenci še Grajsko kopališče Bled in Talaso Strunjan. Nagrajeni letni kopališči sta poleg ljubljanske Lagune še Letno kopališče Celje in Letno kopališče Kranj, v kategoriji pokritih kopališč pa sta se za Atlantisom uvrstila Vodni park Bohinj in Aquapark Žusterna.

V kategoriji malih termalnih kopališč so Termam Snovik sledile Terme Radenci in Terme & Wellness lifeclass Portorož. Med srednje velikimi termalnimi kopališči so Laškemu sledile Terme Zreče in Terme Dolenjske toplice, v kategoriji velikih termalnih kopališč pa so zmagovalcu, Termam Čatež, sledile Terme Olimia z Aqualuno in Terme 3000 Moravske Toplice.

V akciji Naj kamp priznanja prejelo 27 slovenskih in hrvaških kampov

V Sloveniji so med manjšimi kampi največ glasov prejeli kamp Kolpa v Vinici, kamp Koren iz Kobarida in kamp Dolenjske Toplice. Najboljši slovenski večji kamp je postal kamp Terme Čatež, sledila sta mu kamp Šobec v Lescah na Gorenjskem in kamp Term 3000 v Moravskih Toplicah.

Najboljši trije manjši kampi v Dalmaciji so kamp Biograd v Biogradu, kamp Filip v kraju Sveti Filip i Jakov in kamp Aloa na Braču, največ glasov med velikimi kampi v Dalmaciji pa so prejeli kamp Straško na Pagu, kamp Šimuni na Pagu in kamp Solaris v Šibeniku.

Med manjšimi kampi Kvarnerja so najboljši trije kamp Lopari na Lošinju, kamp Bor na Krku in kamp Zidine na Rabu. Med velikimi kampi v Kvarnerju so priznanja prejeli kamp Čikat v Malem Lošinju, kamp Ježevac na Krku in kamp Njivice na Krku.

V Istri so najboljši med manjšimi kamp Ulika Rovinj, kranjski kamp Premantura in kamp Materada iz Poreča. Med večjimi kampi so priznanja prejeli kamp Zelena laguna v Poreču, kamp Stella Maris iz Umaga in kamp Lanterna v Taru.

V kategoriji nudističnih in mešanih kampov sta kampu Straško na Pagu sledila kamp Kanegra v Umagu in kamp Koversada iz Vrsarja.

Pod blagovno znamko Naj se bosta oktobra začeli akciji Naj wellness in Naj hotel, v prvi polovici decembra pa še Naj smučišče 2011/2012.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.