Slovenija
1844 ogledov

Med obiskom savne padel v nezavest

Savna Shutterstock Fotografija je simbolična.
V zadnjih dneh obravnavali še dva primera.

V Termah Dobrna so v prostorih savne v sredo zvečer našli 53-letnega moškega brez zavesti. V minulih dneh so obravnavali še dva podobna primera, zato je policija začela intenzivno zbirati obvestila. 

V Termah Dobrna so v sporočilu za javnost zapisali, da pri njih ni bila ugotovljena nobena nepravilnost, zato ne morejo prevzeti odgovornosti za nastali dogodek. "Tudi pretekli dogodki so zgolj naključje. Pristojni organi so namreč opravili vse preglede in niso ugotovili nepravilnosti na naši strani," so sporočili. Izrazili so obžalovanje za nastale razmere in zaželeli gostu čimprejšnje okrevanje. 

53-letni moški je še vedno na zdravljenju v celjski bolnišnici. Kot je poročal Pop TV, je moški v umetni komi. Zdravniki še čakajo na rezultate toksikoloških preiskav, zato o vzroku za nastalo stanje ne morejo govoriti z gotovostjo. Možno pa je, da je moški utrpel toplotni udar. 

S celjske policijske uprave so sporočili, da bodo javnost obvestili, ko bodo zbrali več ugotovitev. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.