Slovenija
76 ogledov

Mercatorjevi hladilniki prazni

prazne trgovine
1/6
Anže Zadravec
"Naša prva skrb je, da zagotovimo normalno oskrbo,“ je za Žurnal24 povedal Radovan Silič iz Mercatorjeve trgovine na Vrhniki, kjer so bili dva dni brez elektrike.

Bralec nam je poslal fotografije praznih hladilnikov v poslovalnici Mercatorja na Vrhniki. Ker so bili dva dni brez elektrike, so se morali znebiti vsega, kar je zamrznjeno oziroma hlajeno. "V prodaji ne smemo imeti izdelkov, če se je temperatura v hladilniku dvignila nad vrednostjo, ki je deklarirana na izdelku. Imamo termometre, s katerimi temperaturo ves čas nadzorujemo,“ je za nas povedal Radovan Silič iz Mercatorja na Vrhniki.

Izdelke bo uničilo podjetje za ravnanje z organskimi odpadki. "Če izdelek ni primeren za prodajo, ga tudi podariti ne smemo ,“ nam je še razložil Silič in dodal, da bo višina škode po vsej verjetnosti znana že jutri. "Nismo še naredili odpisov. Naša prva skrb je, da zagotovimo normalno oskrbo.“

Kdaj se bo stanje v njihovi poslovalnici normaliziralo, še ni znano. Nekaj nove robe naj bi prejeli že danes.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.