Slovenija
25 ogledov

"Mi kidali, delavci opazovali"

(Foto: Bralec) Žurnal24 main
Bralec trdi, da so delavci KPL opazovali občane, ki so sami čistili prehod na cesti. Iz podjetja sporočili, da so bili delavci v času nastanka fotografije na malici in da niso stali več kot pol ure.

"Takole so delavci KPL v toplem vozilu z zanimanjem opazovali, kako se kida
prehod na cesti, ki bi ga morali očistiti oni,"
je zapisal bralec, ki nam je tudi poslal fotografijo. Pravi, da je njihovo opazovanje trajalo dobro uro, saj so v tem času očistili tudi pločnik.

"No, pa so res vse ekipe na terenu. Četudi počivajo, medtem ko občani
čistijo namesto njih,"
sklene bralec.

Bili so na malici
"Preverili smo vozilo na lokaciji, ki je stalo ob Litostrojski cesti. V času posnetka so malicali pred nadaljevanjem dela na naslednji lokaciji in po trditvah delavcev niso stali dalj kot 30 minut," pritožbi bralca odgovarja Brane Gašparovič iz KPL. S čiščenjem snega so sicer danes začeli že ob 5. uri zjutraj z vsemi skupinami.

Kolesarske steze včasih odlagališče
Bralca, ki nam je poslal spodnjo fotografijo zasnežene kolesarske steze v Ljubljani, pa je zanimalo, kod bi moral skrbeti, da bi bile očiščene tudi steze.

zasne%C5%BEena kolesarska steza | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Gašparovič odgovarja, da se kolesarske steze čistijo hkrati z voziščem, če potekajo po vozišču.

"Glede na velike količine snega to dostikrat ni mogoče, saj se z vozišča oziroma s pločnika odlaga sneg na robove, kjer je dostikrat kolesarska steza. Po končanih akcijah prioritetnega čiščenja snega se potem v dogovoru z MOL-OGDP čistijo kolesarske steze, v nekaterih primerih pa se odredi tudi odvoz snega s kolesarskih stez," je dodal Gašparovič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.