Slovenija
34 ogledov

Mija: "Včasih malček jezna na Jurčka"

Mija Janković mediaspeed
Mija Janković je ponosna na svoja sinova, sramuje pa se svoje tete in bratranca Gregorja Viranta.

Mija Janković je prejšnji teden po glasovanju dejala, da se sramuje svojega bratranca, predsednika DSLV Gregorja Viranta.

Zdaj pa je povedala še, da se sramuje njegove mame oziroma svoje tete Nataše Virant, ki jo je v intervjuju, ki ga je dala za Jano, močno razočarala, piše Lady. "V intervjuju za Jano je povedala kar nekaj krepkih proti Zoranu in odnosu med našima družinama. Če je bilo kaj med nami, so bile to zgolj lepe stvari, in danes vem, zakaj je mogoče, da se med vojno sorodniki lahko pobijajo med seboj."

Očitala ji je tudi, da ves čas govori le o enem sinu "Gregorčku" (tako naj bi ga klicali) in da Mihe sploh ne omenja. "Če si mama dveh sinov, potem omenjaš oba, tako pa daje občutek, kot da se enega sramuje."

Sinova jo osrečujeta

Dotaknila pa se je tudi svojih dveh sinov, ki sta jo, kot piše Lady, pošteno osrečila. Damijan je našel svojo ljubezen, Jure pa bo magistriral. "Včasih sem malček jezna na Jurčka, a me hitro pomiri (smeh). Že pred časom je vpisal magisterij in zdaj ga čaka le še zagovor, saj ima magistrsko delo že napisano. Njegov mentor je v tujini, zato se je vse skupaj malce zavleklo," je še povedala Mija in dodala, da je vsekakor ponosna na oba.

Komentarjev 37
  • privat 08:23 23.januar 2012.

    če pomislim ..jaz se tudi sramujem viranzt!!

  • Trsten 02:58 20.januar 2012.

    Mija: s svojo s. p. dejavnostjo kradeš državi in utajuješ davke. Saj nisi edina na tej sceni. Si pa butasta in misliš da mi ne vemo kako se posljuje preko S. P.ja. Svojo familijo ne moreš zaščititi na tak način. ...prikaži več Mafijske babure se niso vtikale v posle svoje žlahte. Vedele so kaj se dogaja, bile so tiho in molile da ji niso drugi pobili ljubljenih. Tvoji ljubljeni bodo šli sedet za dolgo časa. Možno je da tudi ti.

  • mrki 22:45 19.januar 2012.

    najbolje da se žurnal preimenuje v JANKOVIĆ24