Slovenija
8065 ogledov

Ministrica Tanja Fajon je v bolnišnici

Tanja Fajon Flickr/Vlada RS
Zdravi se v kliničnem centru, v bolnišnici naj bi ostala nekaj dni.

Zunanja ministrica Tanja Fajon se zaradi suma vnetja ledvic zdravi v UKC Ljubljana, je STA izvedela na zunanjem ministrstvu. Ministrica se sicer počuti dobro, v bolnišnici naj bi predvidoma ostala nekaj dni.

Fajon je bila zaradi slabega počutja hospitalizirana v nedeljo popoldne po povratku iz New Yorka, kjer se je v petek udeležila zasedanj Generalne skupščine ZN in Varnostnega sveta ZN ob drugi obletnici ruske agresije na Ukrajino.

Zaradi nakupa sodne palače, ki je odnesel ministrico za pravosodje Dominiko Švarc Pipan, je velik padec javne podpore doživela tudi Tanja Fajon, po zadnji raziskavi javnega mnenja je po priljubljenosti na 20. mestu. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 42
  • Idioti 12:14 27.februar 2024.

    Prav ti je , da si si ledvici prehladila , kaj si pa spala v avionu pri odprtem oknu !

  • Facja 15:34 26.februar 2024.

    Ko gledam njene slike zadnjih mesecev se mi zdi, da je lahko alkohol. Možno, da ledvice niso pravilno delovale že nekaj časa in je njen videz posledica težav z ledvicami. Vsekakor bi bilo za Tanjo (in za Slovenijo) najbolje, če ...prikaži več bi dala Tanja prednost svojemu zdravju in bi opustila to prezahtevno delo, ki ga sedaj opravlja.

  • lojs 13:27 26.februar 2024.

    odkrito povedano, če malo berem o investicijah in zakaj se vse zapravlja, je teh 8mio res pičkin dim ... 180mio za obnovo jeseniške žel. postaje, kjer ni skoraj nič za obnovit, stavba je izvrstna in nikjer nič ne pušča, 5mio ...prikaži več za obnovo sodišče spet jesenice, bajta je 10x manjša od litijske, pa do sedaj še vedno v uporabi ... KAKŠNE informacije, če folk nič ne ve, mu prodaš karkoli