Slovenija
17 ogledov

Mira Cerarja bodo izbrisali

koalicijska pogodba Anže Petkovšek
Stranka SMC bo ime spreminjala na kongresu 7. marca v Sežani.

Prvi redni kongres stranke SMC bo 7. marca v Sežani, je v izjavi za medije danes dejal generalni sekretar stranke Erik Kopač. Na kongresu bodo med drugim obravnavali tudi spremembo imena stranke, v katerem po Kopačevih besedah ne bo več imena predsednika SMC Mira Cerarja.

Kopač je pojasnil, da v imenu stranke ne bo več imena njenega predsednika Mira Cerarja, vendar pa bo kratica ostala ista. "Ime bo izražalo tudi našo politično usmeritev," je povedal in dejal, da so v času državnozborskih volitev izpostavljali, da niso "ne levo, ne desno". Tako bo ime po njegovih besedah izražalo sredinskost stranke.

Sicer pa SMC na kongresu med drugim čaka tudi popolnitev organov stranke.

Komentarjev 2
  • h3o 12:05 12.februar 2015.

    vi cerar ste pravnik? in učitelj povrhu? a vas ni nič sram, ko ste ukazali smc poslancem naj glasujejo da se JJ odvzame mandat? Saj ustava jejasna, in tudi ustavni sodniki so le izvršili, kar morajo, vi ste pa kaj ...prikaži več naredili? kršili ste ustavo in zakone! No, saj ste dokazali le, da vaše besede niso v skladuz pravom, ampak v skladu s uličnim zakonom! Po domače povedano, vi ste goljuf! Še za boksarskega sodnika niste primerni!

  • provni 09:10 12.februar 2015.

    Predlagam ime Proti Korupcijska Stranka (PKS).