Slovenija
264 ogledov

Miran Gajšek ovaden

Žurnal24 main
Miran Gajšek, kandidat za novega ministra za okolje, je dal soglasje za nezakonito gradnjo objekta pod Šmarno goro. Krajani so kazensko ovadili MOL in okoljsko ministrstvo.

Krajani, ki živijo tik pod Šmarno goro, naj bi kazensko ovadili Mestno občino Ljubljana in okoljsko ministrstvo, piše spletna stran 24ur.com. So namreč prepričani, da je kandidat za novega ministra za okolje in zdaj načelnik oddelka za urejanje prostora na okoljskem ministrstvu Miran Gajšek dal soglasje za nezakonito gradnjo objekta pod Šmarno goro. Že upravno sodišče pa je razsodilo, da je izdano gradbeno dovoljenje nezakonito.

Objekt, ki se drugače razprostira na približno 1.500 kvadratnih metrih, je od tako imenovane meteorske cevi namesto pet metrov oddaljen le en meter. Sosedje ga imenujejo kar monstrum, ob tem pa trdijo, da je zrasel celo na hudourniku, še piše 24ur.com.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.