Slovenija
24 ogledov

Mišič in Vogrin spet na tortici

(Foto: Barbara Milavec) Žurnal24 main
Eden najvidnejših članov Pozitivne Slovenije Gašpar Gašpar Mišič se je danes v lokalu znova sestal s poslancem Ivanom Vogrinom iz Državljanske liste Gregorja Viranta, ki so ga pred dnevi zaradi podobnega srečanja pred glasovanjem o mandatarju Zoranu Jankoviću mnogi vnaprej sumili "puckizma".

Tako Ivan Vogrin kot Gašpar Gašpar Mišič sta bila za naše klice nedosegljiva, Mišič pa je za Finance povedal le, da sta skupaj pojedla tortico.

Ker se je Vogrin z Mišičem sestal že prejšnji teden pred tajnim glasovanjem v državnem zboru, so mnogi sumili, da bi prav on utegnil biti 46. poslanski glas za Zorana Jankovića.

Vogrin se je sicer po srečanju z Mišičem odšel na zasedanje sveta svoje stranke, ki se pogovarja o nadaljnih potezah pri kovanju desnosredinske koalicije.

Kot je znano, so poslanci DLGV, SDS, SLS in NSi glasovanje o mandatarju bojkotirali, mnogi trdijo, da so bili v to prisiljeni na zahtevo voditeljev teh strank, ki so se bali krta v svojih vrstah.

Komentarjev 14
  • vanč 10:31 11.marec 2012.

    kaj spet Srbi strašijo po Ljubljani,Njegov sinek je najbolj pameten tega pa se ne zaveda da že v šoli preveč pogleda za substancami.

  • vanč 10:59 29.januar 2012.

    Dva Srba kot Mišič In Jankovič nad ubogega Lenarčana,ampak dela sigurno trda okna da jih niti srb ne prebije.

  • Jojo 00:02 18.januar 2012.

    Saj bosta še sladkorno dobila