Slovenija
22 ogledov

Mladenki s palico nad starko

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Kamniški policisti so pridržali 23- in 28-letnico, ki sta oropali 66-letnico. Nadnjo sta se spravili celo s kovinsko palico.

66-letna ženska je na poti do pokopališča doživela sila neprijetno izkušnjo; na stopnišču do pokopališča v Kamniku jo je počakala 28-letnica, ki ji je najprej iz rok poskušala iztrgati torbico. Ker je ženska ni izpustila, si je roparka pomagala celo s kovinsko palico, ki jo je imela sprva skrito v rokavu oblačila. 66-letnico je tako močno udarila, da je ta padla po tleh, pri tem pa izpustila svojo torbo.

Nasilno napadalko je na parkirišču v avtomobilu čakala njena 23-letna pajdašica. Z ukradeno kartico sta na bankomatu dvignili gotovino, in to kar 600 evrov. Z njimi pa nista prišli daleč, saj so ju policisti kmalu izsledili, jima zasegli ukradene predmete in ju pridržali. O njuni usodi bo odločil preiskovalni sodnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.