Slovenija
2498 ogledov

Mladoletna fanta in punci ukradli avto, to je bil šele začetek ...

policijski avtomobil PU Koper policijski avtomobil
Vsi udeleženi so jo odnesli brez poškodb.

V Celju je včeraj mladoletnik zaradi neprilagojene hitrosti silovito trčil v tri vozila. Kot so sporočili s policije, je za volanom sedel mladoletni voznik, ki je v križišču Čopove in Ljubljanske ulice povzročil hudo nesrečo. Ta je z neprilagojeno hitrostjo pripeljal iz smeri centra mesta in v križišču ulice silovito trčil v tri stoječa vozila. V nesreči na srečo ni bil nihče poškodovan.

Vozilo je bilo ukradeno, sodelovali tudi dve dekleti

V nadaljevanju je policija ugotovila, da sta mladoletna voznik in sopotnik osebno vozilo ukradla na mariborskem območju, kjer so tudi vlomili v en objekt. Pri kraji sta sodelovali tudi dve mladoletnici, ki v času nesreče nista bili prisotni v avtomobilu. Mladoletnici je policija kasneje izsledila v enem izmed trgovskih centrov. Vse udeležence bodo kazensko ovadili. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Avatar mahatma2
    mahatma2 11:23 22.junij 2023.

    Za te štiri je najboljša terapija informacija iz prve roke. Namlatit in nikoli več ne bodo kaj takega naredili , plus seveda poravnanje škode z delom , bilo kje.

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 06:13 22.junij 2023.

    Sedaj pa vsem odvzet pravico do otroškega dodatka, finančne pomoči in socialnih transferjev. Staršem pa naložit stroške za povzročeno škodo, ker so slabo vzgojili otroke !

  • ico8 14:31 21.junij 2023.

    Sezona "turistov" iz Dolenjsko-novomestne okolice se je zacela.