Slovenija
4 ogledov

Mobilni Chrome še uporabnejši

Chrome Računalniške novice
Mobilna različica spletnega brskalnika Chrome je bila lahka naloga za Googlove programerje, saj so v osnovi njihov spletni brskalnik zgolj prilagodili "malim" zaslonom pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov.

Uporabniki mobilnih naprav Android in iOS pa nad končnim izdelkom niso pretirano navdušeni, saj ta zgolj posnema delovanje različice za osebne računalnike, kar posledično pomeni, da ta ni povsem prilagojen delovanju mobilnega operacijskega sistema. To pa se utegne kmalu spremeniti, saj Googlovi programerji pripravljajo novo različico mobilnega spletnega brskalnika Chrome, ki bo izdelan na povsem novi osnovi.

Prenovljeni mobilni spletni brskalnik Chrome za pametne mobilne telefone in tablične računalnike Android in iOS naj bi bil precej boljši v primerjavo z zdajšnjo inačico. Novost bo namreč omogočala precej olajšala prijavo v spletne storitve ter bo opremljena z bogatim sistemom obveščanja in celo možnostjo predogleda želenih vsebin. Tu bo zagotovljena še boljša podpora za sporočilne sisteme in druge spletne storitve namenjene izmenjavi sporočil. Googlovi programerji naj bi uporabnikom mobilnih naprav Apple in iOS novi mobilni spletni brskalnik Chrome ponudili v prenos še pred koncem jeseni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.