Slovenija
22 ogledov

Mobilni portal za sončne dni

(Foto: Boštjan Tacol) Žurnal24 main
Mobilni portal m.zurnal24.si smo dopolnili s praktičnimi informacijami o prometu in vremenu, ki vam bodo še posebej prav prišle zlasti v prihodnjih sončnih dneh in bližajočem se poletju.

Sončni dnevi pomenijo predvsem to, da se zlasti ob vikendih množično odpravimo na morje ali v gore. Naš mobilni portal m.zurnal24.si/ smo zato dopolnili z vremenskim obvestilom, prometnimi informacijami in nasveti, kje v Sloveniji se dogaja kaj zanimivega.

Takoj na začetku mobilnega portala m.zurnal24.si/ se pojavi svetlomoder gumb „Prometno obvestilo“, kjer lahko hitro preverite, na katerih cestah so zastoji in kako se jim izogniti. Podrobnejše stanje za vsako hitro in avtomobilsko cesto posebej, pa lahko preverite, če kliknete na svetlomoder gumb pod novicami, kjer piše „Stanje na cestah“.

Če so napovedane kakšne posebne vremenske nevšečnosti, se prav tako na začetku mobilnega portala pojavi svetlomoder gumb „Vremensko obvestilo“, tako boste hitro informirani, katerega dela Slovenije se tisti dan raje izogibajte, kar še posebej prav pride poleti, da nas ne preseneti toča. Še podrobnejše vremenske informacije pa lahko preverite na našem mobilnem vremenskem portalu m.vreme.net/slovenija/.

Osrednji del mobilnega portala še naprej zavzemajo najpomembnejše novice dneva, tako da ste lahko vsak trenutek informirani, kaj se dogaja doma, po svetu, v športu, zabavi, modi in na drugih področjih.

Novicam kot že omenjeno sledijo podrobnejše prometne informacije, če pa kliknete na gumb „Kam danes?“ boste dobili informacije, kje v Sloveniji se tisti dan dogaja kaj zanimivega od gledaliških iger, kina do raznih dogodkov v klubih in podobno.

S prenovljenim mobilnim portalom smo želeli poskrbeti, da imajo naši obiskovalci ves čas na svojem telefonu vse informacije, ki jih potrebujejo za lepo preživet sončen dan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.