Slovenija
22 ogledov

Močno upočasnjen promet

1/6
Žurnal24 main
Ponoči je snežilo skoraj povsod po državi, jutranji promet močno upočasnjen.

Na primorski avtocesti pred Vrhniko v smeri Ljubljane je zjutraj po osmi prišlo do prometne nesreče z materialno škodo. Njene posledice so že odpravili, kljub temu pa je ob 10.35 na tem odseku še vedno kolona vozil .

Kot še obvešča Prometno informacijski center za državne ceste, je na  pomurski avtocesti zaradi zdrsa tovornega vozila med Pernico in Dragučovo v smeri Lendave oviran promet.

Zaradi burje je prepovedan promet za kamp prikolice, hladilnike in vozila s ponjavami do 8 ton na regionalni cesti Ajdovščina - Podnanos.

Zjutraj precej počasi
Če so temperature prenizke, potem sol ne učinkuje, vedno znova ob takšnih razmerah, kot jih imamo danes, opozarjajo cestne službe. Ceste naj bi sicer tudi ponoči oskrbovali, vendar zjutraj se je zlasti na dolenjski avtocesti proti Ljubljani ustvarila dolga počasna kolona.

Fotografije nam je poslal bralec, ki je povedal, da je za pot v Ljubljano namesto ure, kot običajno, potreboval kar dve uri in pol. Promet so močno upočasnjevale cestne službe, ki bi – po njegovem mnenju – morda lahko vozišče začele urejati tudi malce prej.

Tudi na v štajerski prestolnici težave; kot pravi naša dopisnica Barbara Bradač, je avtocesta sicer dobro splužena, glavne vpadnice v mesto pa slabo.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.