Slovenija
21 ogledov

Moda, seks in J. Janša

Žurnal24 main
Oddaja finske televizije Channel 4, v kateri je nastopil slovenski premier Janez Janša, je namenjena mlajšim ženskam.

Za intervju v oddaji Maria! na komercialni televiziji so se v premierjevem uradu odločili po tem, ko je finska državna televizija zavrnila objavo popravka. Pobuda za intervju je prišla iz televizijske hiše, poleg Janše pa v njem nastopata tudi generalna državna tožilka Barbara Brezigar in minister za notranje zadeve Dragutin Mate. Celoten pogovor si lahko pogledate na spletni strani televizije.

Oddaja za mlajše ženske
"Oddaja Maria! nagovarja finske ženske med 20. in 40. letom," je povedala tiskovna predstavnica televizije Nelonen Channel Four Paula Rintamaa. "Oddaja ni namenjena podajanju resnih novic, gre za zabavno oddajo," dodaja Rintamaa, "teme oddaje so moda, književnost in seks, predstavljamo pa tudi zanimive goste. Skratka, vse, kar bi mlajše ženske utegnilo zanimati."

Moški levo na fotografiji ima na prsih napisano ime oddaje, v naročju pa voditeljico Mario Veitolo. V tej oddaji je včeraj nastopil Janez Janša.© Žurnal24

 
Gost v prejšnji oddaji je bil Ron Jeremy , legendarni ameriški pornoigralec. Gre za povsem novo oddajo, včerajšnja pa je bila šele tretja po vrsti. Odgovora na vprašanje, kako je prišlo do odločitve premierja za nastop v tej oddaji, včeraj nismo prejeli.

Po koncu pogovora je voditeljica Maria Veitola za premierjem Janezom Janšo zaklicala: "Naj bo Sila z vami!" Gre za frazo iz filma Vojna zvezd, s katero si srečo želijo bitja z različnih planetov.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.