Slovenija
12 ogledov

Model iphona 5C še na voljo

iPhone vrsta
1/11
Anže Petkovšek
Od polnoči so na slovenskem trgu na voljo najnovejši modeli telefona iphone. V Ljubljani, Novem mestu in Mariboru je na voljo še nekaj naprav 5C, medtem ko je model 5S pošel.

Vsi, ki so v Ljubljani, Mariboru in Novem mestu ob polnoči in 6. uri čakali na novi iphone 5S in 5C, so ga po navedbah Simobila tudi dobili. Medtem ko je povsod model 5S že pošel, so v vseh treh prodajalnah ob 10. uri dopoldne na voljo zadnji kosi modela 5C. Danes tekom dneva bo nekaj modelov 5C na voljo tudi še v nekaterih drugih večjih Simobilovih prodajalnah po vsej Sloveniji.

Kmalu na voljo nova pošiljka, možne rezervacije

V nekaj tednih pričakujejo novo pošiljko naprav. Za tiste, ki želijo telefon, a niso bili med tistimi, ki so stali v vrsti, je na voljo rezervacija prek spleta.

Kupci imajo na voljo dve različici, in sicer iphone 5S 16 GB (v temnosivi in srebrni barvi) in iphone 5C (v modri in beli barvi). Cena je odvisna od paketa, ki si ga naročnik izbere. Mogoče ga je dobiti že za en evro. Pri nakupu brez vezave pa je treba za iphone 5S 16 GB odšteti 699 evrov.

V Ljubljani prvega dobili minuto čez polnoč

Pred prodajalno v Ljubljani se je množica ljudi zbirala že pred polnočjo, saj so si želeli biti med prvimi v vrsti, ko je ob 0.01 prodajalna odprla svoje vrata. Dogajanje v prodajalni na Čopovi ulici je spremljal tudi predsednik uprave Simobila Dejan Turk. V fotografski objektiv pa smo ujeli tudi Jonasa Žnidaršiča.

Komentarjev 11
  • Robert Ceglar 10:08 10.november 2013.

    Vabim vse uporabnike Interneta,Pametnih telefonov, da se pridružite Perfect App-u brezplačno. Povabi le 10 članov, da zaslužite svoj_ mesečni dohodek! Tudi če ne želite zaslužiti se pridružite in uporabite čudovito App aplikacijo brezplačno: http://www.perfectapp.biz/?refid=e5fcd217... VSI, ki se pridružite dobite ...prikaži večite MESEČNO plačilo!

  • mirko 13:53 25.oktober 2013.

    Teleta !

  • chamil 09:50 25.oktober 2013.

    kreteni jao