Slovenija
12 ogledov

Mogoče pade danes!

Po italijanskih zakonih je potrebno dokazovati poreklo denarja. Z nakupom loto l Žurnal24 main
Sedmica. Rekordni dobitek pritegnil tudi tiste, ki po navadi ne igrajo.

“Zdaj pa naj že enkrat bo,” je ob včerajšnjem vplačilu dejala ena od igralk lota. Zaradi rekordne sedmice – žrebanje bo danes zvečer – se mrzlica stopnjuje.

Toliko denarja

“Sodelovala bom, ker je toliko denarja,” je misli številnih strnila igralka. V primerjavi s ponedeljkom je bilo včeraj dopoldne na prodajnem mestu na Savskem otoku v Kranju občutno več igralcev. “Nekaj več jih je prišlo tudi na račun članka v Žurnalu24,” je ocenila prodajalka Petra Vodnik, ki je v skoraj 30-letni karieri doživela več sedmic. So jo igralci povprašali po dobitni kombinaciji? “So, pa je ne povem. To se ne govori,” se je pošalila. Največ prometa pričakuje danes med 16. in 18. uro.

Napaka prodajalca

Na Loteriji Slovenije so pojasnili zaplet bralca, ki je na eni od bencinskih črpalk pri nakupu dveh listkov hkrati dobil enaki številki za lotka. To se mu ni zdelo pošteno. Pri Loteriji Slovenije pravijo, da se to teoretično lahko zgodi, vendar naj bi bila verjetnost minimalna.

“V tem primeru gre tako zagotovo za napako prodajalca. Vsi naši prodajalci imajo natančna navodila, po katerih se to ne sme dogajati, zato bi igralca prosila, naj nam zaupa, na katerem prodajnem mestu se je to zgodilo,” je zapisala tiskovna predstavnica Mateja Slamnik.

Prav tako ima igralec možnost, da vloži reklamacijo. Postopek je na voljo na spletni strani loterije. “Igralcem svetujemo, naj podatke na potrdilu o vplačilu pregledajo takoj in ob nestrinjanju reklamirajo. V takšnem primeru bo prodajalec izstavil novo potrdilo,” je sklenila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.