Slovenija
256 ogledov

Mojca Kucler Dolinar je najbolj seksi

1/8
Žurnal24 main
Najbolj seksi političarka je Mojca Kucler Dolinar, najmanj Nada Skuk - tako ste izbrali bralci in bralke naše spletne strani. Preverite rezultate glasovanja v nagradni igri Katera je najbolj seksi?

Pred časom smo vas v nagradni igri spraševali, kateri izmed politikov se vam zdi najbolj seksi. Takrat je premočno zmagal Janez Janša pred mladim Jernejem Vrtovcem in predsednikom vlade Borutom Pahorjem.

Vsem udeležencem se najlepše zahvaljujemo za sodelovanje v nagradni igri. Izžrebani srečneži, ki bodo prejeli nagrado, pa so: Gregor P., Helena G. in Iztok Ž.

Z današnjim dnem smo zaključili glasovanje za najbolj privlačno političarko. Prvo mesto je pripadlo Mojci Kucler Dolinar, sicer članici Nove Slovenije, ki se bo letos potegovala za županski stolček v Ljubljani.

Na drugo mesto se je uvrstila Eva Irgl, ki je po mnenju mnogih že vsa leta ena najbolj privlačnih poslank. "Bronasta medalja" gre Romani Jordan Cizelj. Kaj pa denimo Simona Dimic, Katarina Kresal, Melita Župevc in ostale? Končno lestvico si lahko ogledate tukaj.