Slovenija
11 ogledov

MOL čaka Elektro

Sprememba gradbenega dovoljenja je potrebna zaradi uvozno-izvozne zapornice, ki Žurnal24 main
Kongresni trg. Za garažno hišo potrebna sprememba dovoljenja.

“Uradnega dopisa Elektra Ljubljana (EL) z odstopom od investicije na Kongresnem trgu nismo prejeli,” pravijo v službi za razvojne projekte in investicije na Mestni občini Ljubljana (MOL). MOL je skupaj z EL zaprosila za spremembo gradbenega dovoljenja za garažno hišo pod Kongresnim trgom, pred nekaj dnevi pa so v EL za Žurnal24 povedali, da so “do nadaljnjega primorani odstopiti od nameravane gradnje distribucijskega omrežja na območju Kongresnega trga”. Vrednost te investicije so ocenili na 76 tisoč evrov.

Na MOL pojasnjujejo, da postopki, kot so bili dogovorjeni z EL v zvezi z načrtovano gradnjo, tečejo dalje. “Če bomo od EL prejeli tako sporočilo, se bomo takrat odzvali z rešitvijo, ki ne bo zavirala gradnje garažne hiše,” dodajajo.

Kljub spremembi gradbenega dovoljenja na MOL ocenjujejo, da bo garažna hiša na Kongresnem trgu dokončana v pogodbenem roku, do marca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.