Slovenija
2231 ogledov

Moški nad vrata Državnega zbora kar z motorno žago

Državni zbor Saša Despot
Incident med glasovanjem o razrešitvi predsednika DZ.

Med glasovanjem o novem predsedniku Državnega zbora je prišlo do incidenta, saj je moški z motorno žago skušal uničiti vrata. Videoposnetek je na Twitterju delil novinar 24 UR, ki je ob tem pripisal, da je moškega jezilo zapiranje države, da pa ga je policija takoj aretirala in nihče ni bil poškodovan.

Kot je za Večer povedala Aleksandra Golec, tiskovna predstavnica ljubljanske policijske uprave, so bili na njihovi upravi o moškem z motorko pred parlamentom obveščeni okoli 19. ure, kaj je moški počel pred parlamentom z motorko in ali je pri tem morda obstajal sum kakšnega kaznivega dejanja, pa bo pokazala policijska preiskava.

Komentarjev 19
  • miškolin 11:00 31.marec 2021.

    Levičarji mislijo, da so še vedno na oblasti in, da lahko diktaturo zganjajo z nasiljem in grožnjami, kot so jo v svojih časih. Jok postopači, potrebno si bo poiskat pošteno delo in začet od tega živet, kot večina na desnici.

  • miškolin 10:44 31.marec 2021.

    Še en dokaz kaki zblojenci so levičarji in kako so obupani in panični, ko niso več na oblasti prave otročje revice so, cepetajo, kričijo, se mečejo po tleh...skratka izsiljujejo na vse mogoče načine. Tega revčeka neumnega so poslali pred parlament, ...prikaži več ki pojma nima kaj je to motorna žaga in kako se z njo rokuje. Prav žalostno jih je gledat in poslušat. Ko so nesposobni levakarji bili na oblasti in bili so večina tega desnica ni počela, ji še na misel ni prišlo, da bi se tako smešila pred javnostjo

  • leonardo 09:25 31.marec 2021.

    Seveda ni šlo brez komentarja prefarbanca Jelinčiča, ki ne ve komu bi zlezel v rit, da bi vlekel denar " davkoplačevalcev" Sicer pa, ali ga kdo še jemlje resno?