Slovenija
34 ogledov

Moteno bo delovanje bankomatov

(Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Zaradi vzdrževalnih del, ki se bodo začela v soboto ob 21. uri in se bodo končala do jutranjih nedeljskih ur, lahko pride do krajših prekinitev v delovanju bankomatov, POS terminalov in pri uporabi kartic.

Zaradi vzdrževalnih del, ki se bodo začela v soboto ob 21. uri in se bodo končala do jutranjih nedeljskih ur, lahko pride do krajših prekinitev in motenj v delovanju bančnih avtomatov, POS terminalov in pri uporabi kartic, so sporočili iz družbe Bankart, ki upravlja tudi bankomatsko mrežo in POS terminale.

Da bo v soboto in nedeljo prekinjeno delovanje NLB tržnih poti, so pred dnevi sporočili iz Nove Ljubljanske banke (NLB). Tako zaradi nadgradnje sistema od sobote zvečer do jutranjih nedeljskih ur ne bodo delovali NLB Klik, avtomatski odzivnik in SMS stanje na računih.

Zaradi nadgradnje programske opreme in prehoda na zimski čas bo prekinjeno delovanje NLB Proklik, delovala ne bo tudi telefonska banka NLB Teledom. V nedeljo ponoči predvidoma za pol ure ne bodo delovali bankomati skupine NLB.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.