Slovenija
29 ogledov

Motorist bežal pred policistom

1/10
Žurnal24 main
Policist je sinoči po Dolenjskem lovil motorista, ki je med dirko prevozil rdečo luč, ogrozil peško in voznika osebnega avtomobila ter po več kilometrih padel po cesti.

Policist je nekaj po 19. uri v Bučni vasi v Novem mestu opazil drvečega motorista. Vklopil je modre luči in se podal na lov, a motorist tega ni upošteval.

Fotografije nesreče si lahko ogledate v galeriji.

Lov se je nadaljeval skozi semaforizirano križišče v Ločni, kjer je motorist prevozil rdečo luč in skoraj podrl peško, ki je ravno prečkala cesto. Tudi v Žabji vasi je zapeljal v rdečo luč in šele na Šentjernejski cesti je bilo lova konec, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto. Motorist je namreč izgubil nadzor nad vozilom in padel. Motorno kolo, ki je drselo po cestišču, je zadelo osebni avtomobil, motorist pa je utrpel le lažje poškodbe.

Na koncu se je celo izkazalo, da je motorno kolo vozil mladoletnik iz Metlike brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Mladoletnik se bo moral zato pred sodnikom zagovarjati zaradi številnih prekrškov in še povzročitve prometne nesreče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.