Slovenija
35 ogledov

Mozirjan pretepel moškega do smrti

Žurnal24 main
Mozirje. Spori iz preteklosti so bili tako hudi, da je 44-letnik na začetku januarja prišel k 62-letniku in ga pretepel. Pretepeni je zaradi poškodb umrl.

Petnajstega januarja so bili celjski policisti obveščeni o nenadni smrti 62-letnega moškega z območja Ljubnega ob Savinji. Pri obdukciji so ugotovili, da ima pokojni na telesu več poškodb neznanega izvora, ki bi lahko nastale pri padcu.

Zaradi razjasnitve dejanskih okoliščin smrti so kriminalisti in policisti opravili ponovne oglede več možnih krajev, kjer bi lahko nastale poškodbe zaradi morebitnega padca pokojnega, in opravili razgovore z vsemi osebami, s katerimi je bil 62-letnik v stiku. Preiskovalni sodnik je odredil sodno obdukcijo, kjer se je potrdil dvom, da je bil pokojnik žrtev kaznivega dejanja.

Obisk na domu in udarci

Kriminalisti so tri osebe pridržali in opravili več poligrafskih testiranj. Ugotovili so, da je 44-letni moški zaradi sporov iz preteklosti 12. januarja v večernih urah prišel v stanovanje 62-letnega moškega ter ga tako hudo pretepel, da je ta kasneje zaradi poškodb umrl.

Tretjega februarja 2011 so kriminalisti na podlagi zbranih dokazov k preiskovalnemu sodniku v Celju privedli 44-letnika z območja Upravne enote Mozirje zaradi suma povzročitve hude telesne poškodbe s smrtnim izidom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.