Slovenija
11 ogledov

Možna rešitev: dokapitalizacija

Soustvarjalci Radia Robin še vedno čakajo na oktobrske in novembrske honorarje. Žurnal24 main
Radio Robin. Jutri bodo lastniki razpravljali o racionalizaciji poslovanja.

Jutri bodo imeli lastniki Radia Robin skupščino, kjer bodo razpravljali o poslovnem načrtu za leto 2010. "Govorili bomo o racionalizaciji poslovanja, saj so padli prihodki od oglaševanja," je povedal eden od lastnikov in prokurist družbe Črtomir Špacapan.

Za zdaj so po njegovih besedah sanirali le toliko, da radio deluje, bo pa treba narediti še veliko: "Obstaja več možnosti, ena je dokapitalizacija, obstaja pa tudi možnost, da bi nam pomagale občine." Župani so na seji sveta regije razpravljali o Radiu Robin in ponudili pomoč. "Kakšna bo ta pomoč, je še težko reči," je razložil Špacapan. "Glede Radia Robin potekajo dejavnosti. Ko bo več znanega, bomo to objavili," so nam sporočili z novogoriške občine.

Še vedno brez vseh plač
Ustvarjalci programa Radia Robin so pred dvema tednoma stavkali zaradi neizplačanih plač, smo pisali. Stavko so zamrznili prejšnji teden, ko so jim lastniki nakazali septembrske honorarje in avgustovske plače.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.