Slovenija
49 ogledov

Mravlje zapustile študentski dom

"Žurnal24 premika zadeve. V študentskem domu FDV je bila pravkar končana dezinfe Žurnal24 main
Pred tednom dni smo poročali, da komaj štiri leta star študentski dom FDV že od samega začetka polnijo mravlje. "Povsod so," tarna študentka. Pristojni so se odzvali in opravili dezinfekcijo.

"Žurnal24 premika zadeve. V študentskem domu FDV je bila pravkar končana dezinfekcija!" nam je zatrdila presrečna bralka. Omenjeno informacijo so nam potrdili tudi na upravi študentskih domov v Ljubljani.

V članku Mravlje okupirale študentski dom smo pred slabim tednom poročali o težavah v študentskem domu FDV. "Mravlje so povsod. V kopalnicah lezejo po umivalniku, ko si umivamo zobe, v omarah so med oblekami, na mizi med zvezki in skodelico čaja," nam je zaupala bralka Maja.

Po odgovore smo se obrnili na upravo študentskih domov, kjer so nam zatrdili, da je bil 25. maja letos opravljen sistematski higienski pregled doma in takrat mravelj ni bilo. "Oskrbnik je že obvestil zdravstvenega nadzornika, ki je obvestil Zavod za zdravstveno varstvo Kranj – le-ta bo opravil dezinfekcijo," so nam zatrdili pred tednom dni.

Stvari so se očitno premaknile izjemno hitro, saj je dezinfekcija z današnjim dnem končana. Študenti se bodo tako spet lahko posvetili le študiju. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.